Onze klanten aan het woord

Debbie Bernasco

Ondernemer, investeerder, motivatiespreker en mindset- & businesscoach.

Nathalie Bougie

Work & Life Coach bij Bijzonder Eigen - School voor Levenskunst

Debbie Molhuizen

#Bewustmaker | Lift up your spirit!

Marjon de Vroomen

Ondernemer en mede-eigenaar van AMV-Opleidingen

Carolien van de Kamp

Online innovatie marketeer en hoofdredacteur van haar eigen tijdschrift Carolien Magazine

"Enorm blij met het resultaat van de samenwerking met Michael van Online Precison. Het hele proces denkt hij mee, stelt goede vragen, komt met zinvolle suggesties en overtrof onze verwachtingen met de oplevering van de definitieve website. Hij heeft het vermogen om ook vanuit de bezoeker van de website te denken, maar ook vanuit hoe je als bedrijf het beste jouw boodschap krachtig en prikkelend kunt overbrengen. Michael fungeert hierbij als brug, en weet zo steeds de juiste vertaalslag te maken. Een aanrader!"

Richard de Leth
Eigenaar OERsterk
Mignon van de Bunt

"Michael wist onze wensen met betrekking tot de website's van Mignon van de Bunt en Love Your Interior perfect te vertalen naar de juiste functies en adviseerde over hoe alles nog beter kon. Heel fijn dat stukje ontzorging over zaken waar ik zelf geen verstand van heb en dat je weet dat alles op de achtergrond gewoon goed geregeld is! Iets waar ik me dus totaal niet meer druk om hoef te maken en waar ik volledig op kan vertrouwen zodat ik de tijd heb om de dingen te doen waar ik zelf goed in ben. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen!"

Mignon van de Bunt
Oprichtster Love Your Interior
Karlijn-Hoebe-200x300

"Michael is professioneel, betrouwbaar en een fijn persoon om mee te werken. Hij luistert goed naar je wensen en weet daarin de juiste vertaalslag te maken naar de fysieke website. Wat ik prettig vind is dat Michael zich met name profileert in het bouwen van websites voor mensen die werkzaam zijn op het gebied van coaching, gezondheid, voeding, sport etc. Hierdoor merk je dat hij weet wat er zich in grote lijnen op dit gebied afspeelt en waar er behoefte aan is. Tot op de dag van vandaag maak ik gebruik van Michael support en geeft me dat veel rust en vertrouwen."

Karlijn Hoebe
Orthomoleculair voedingstherapeut
Dionne Hendriks

"Michael heb ik leren kennen via een collega online ondernemer. Zij was echt enthousiast over Michael en zijn manier van werken en ik moet eerlijk zeggen, ik ben het helemaal met haar eens. Michael is rustig, denkt actief met je mee, is goed bereikbaar, betrouwbaar en zorgvuldig. En wat ik heel prettig en belangrijk vind is dat hij zich aan afspraken houdt."

Dionne Hendriks
Grenzen expert
iris-frederix

"Michael is fantastisch! Hij is rustig, luistert goed en heeft aandacht voor je wensen. Michael geeft je dat stukje extra aandacht, extra advies, ik vertrouwde hem meteen en dat bleek een goede zet te zijn. Ik ben compleet tevreden met het aangeleverde product. Daarom beveel ik Michael ten zeerste aan bij ALLE ondernemers die ik ken; Michael is de kameleon die jou begrijpt nog beter dan jezelf en het omzet naar de website van je dromen; helder en gestructureerd!"

Iris Frederix
Kunstenares
Michael Go

"Online Precision is naar onze mening een professioneel bedrijf die met passie hun werk beoefend. Wij hebben een zeer goede ervaring met Online Precision. Naast het bouwen van een website denkt Michael mee met het concept van het bedrijf. Wij vonden het belangrijk dat de sfeer van de website overeenkomt met wat wij willen uitstralen in de praktijk, dit heeft Michael perfect weten te ontwikkelen."

Michael Go
Personal Trainer
donny-van-pinxteren

"Michael, ik vond het erg prettig met je samenwerken. Het was me snel duidelijk dat ik met jou verder wilde. Je bent erg bekwaam, doelgericht en ook nog een prettige kerel. Het eindresultaat heb je gemaakt door mij te laten vertellen over mezelf en mijn bedrijfje en dat heb je, naar mijn idee, mooi vertaald in een website. Ik ben erg blij met de samenwerking en beveel jou zeker aan!"

Donny van Pinxteren
Personal Trainer
Kyrin Hall

"Thanks Michael for a fantastic website. You were very thorough in your analysis of my target market and the site you created has the right look and feel that speaks directly to my audience. Although there are many features such as webshop, booking system, blog etc., you have provided me with the tools, training and confidence needed to manage the website alone. A massive thanks also for your timely delivery. I am very very pleased!"

Kyrin Hall, PhD
Clinical Nutritionist
Dave Louiszoon
"Online Precision heeft in zeer korte tijd mijn website een goede uitstraling en vorm gegeven. Ik kan Online Precision aanraden bij iedereen die een betrouwbare en zorgvuldige webdesigner zoekt."
Dave Louiszoon
Personal Trainer
Baltasar Tieskens

Ik heb Michael Kramer en zijn bedrijf Online Precision gevraagd een website voor mij te ontwikkelen met daarin zowel aandacht voor de particuliere én zakelijke markt waarin ik mijn dienstverlening aanbied. In eerste instantie was het voor mijzelf nog niet helemaal duidelijk waar ik in hemelsnaam moest beginnen, hierbij heeft Michael mij vooraf geheel kosteloos en vrijblijvend advies gegeven en hebben we samen gekeken waar de prioriteiten lagen om vanuit daar verdere stappen te maken.

 

De nuchtere benadering van Michael hielp mij om mijn perfectionisme enigszins los te laten en zijn advies te daarin volgen dat een website meegroeit met mijn eigen ontwikkeling."

Baltasar Tieskens
Vitaliteitscoach
Sjoerd Kunstt

Zonder een specifiek verwachtingspatroon te hebben, liet Online Precision al tijdens onze eerste afspraak zien wat ik nodig had. Mijn website is in een zeer kort tijdsbestek gemaakt en voldoet volledig aan mijn verwachtingsprofiel!

Sjoerd Kunstt
Personal Trainer
martine

"Michael heeft mij enorm geholpen met mijn website. Het kader dat hij biedt, de kennis en het meedenken bij de opzet van de site maakte dat we snel konden schakelen. Daarnaast is de service die hij biedt ideaal. Geen last meer van hackers en mijn website is nu steeds up to date volgens de laatste trends en wetgeving. Hij geeft pro-actief advies en zorgt voor het reguliere onderhoud aan mijn site. Dat geeft me een gerust gevoel waardoor ik me volledig kan focussen op mijn business. Just the way I like! Ik beveel Michael van harte aan voor het ontwerpen, bouwen én onderhouden van een website voor online business."

Martine Jacobse

Expert Authentiek Gedrag

Maaike Burger

"Wij vonden de samenwerking met Online Precision, met Michael Kramer, erg plezierig. Naast de skype-gesprekken, kwam Michael ook persoonlijk bij ons langs. Hij gaf ons duidelijke huiswerk opdrachten voor content of zaken waarover we moesten nadenken. Luisterde goed naar onze wensen en ideeën en dacht ook echt met ons mee. Het zelf aanpassen van de website kunnen we zelf, maar als we ingewikkeldere ideeën of vragen hebben, pakt Michael deze snel en goed op. Er wordt ook ongevraagd en tijdig voor de essentiële updates van WordPress gezorgd. Zeker een aanrader. "

Maaike Burger

Mede-eigenaar Burger Support

alex van der werf

"Twee woorden voor Michael zijn werk. Vette shit! Ik ben altijd dik tevreden over zijn werk. Michael denkt goed mee, luistert goed en maakt dat beeldend in een website. Ik laat elke site bij hem bouwen. Ik heb er nu twee en een derde komt eraan. Dit omdat ik hij altijd overtreft wat we afspreken en wat ik er zelf van verwacht, een bijwerking van Michael zijn werk, die ik voor lief neem."

Alex van der Werf
Spreker & coach bij Gezond Gelukkig
anita

"Het eerste contact met Michael verliep direct op een prettige manier. Hij straalt vertrouwen uit en bevestigt dit door je te ontzorgen. Michael heeft niet veel woorden nodig om te begrijpen wat je nodig hebt als klant. Hij voelt haarfijn aan waar de behoefte ligt. Daarnaast communiceert en handelt Michael op een zeer prettige wijze: duidelijk en snel. Wanneer je een samenwerking aangaat met Michael weet je zeker dat het goed komt!"

Anita de Haas
PCOS coach
Jojanne van Mechelen

"Werken met Michael is een genot. Hij begrijpt precies de nuances tussen merk, marketing en beleving. Dit is voor mijn bedrijf, dat zich dagelijks profileert op het internet en afhankelijk is van de juiste uitstraling, van groot belang! Zijn pragmatische kennis van online trends en creatieve processen maken indruk. Hij luistert scherp naar onze ideeën en weet mijn visie als ondernemer snel en geruisloos over te nemen in een efficiënte website. Ik reken dan ook op een lange en warme samenwerking met Online Precision in de toekomst."

Jojanne van Mechelen
Model & Interieurstylist
Alicia Broos

"Michael bedankt voor het creëren van deze functionele website voor Next Level Lifestyle. Kunst, vind ik. Jij kan een visie en gedachte moeiteloos vertalen voor in dit geval naar mijn website. Het is voor mij écht belangrijk want het is een handtekening van hetgeen ik doe. Jouw persoonlijke begeleiding springt er voor mij uit. Je bent geduldig en denkt mee. Door de constante support blijft m’n website up to date. Niet alleen voor mij maar vooral voor mijn klanten heel fijn.."

Alicia Broos
Personal Trainer
david borman
"Dankzij Michael heb ik een goed werkende site, die er prima uitziet en onderhouden wordt. Michael denkt mee, geeft feedback en is goed bereikbaar in geval van problemen. In het zeldzame geval dat er iets anders gaat dan gehoopt weet hij dit charmant en naar tevredenheid op te lossen."
David Borman
Auteur & coach
Patricia Ides
"Michael, super bedankt voor de geweldige site, webshop en blog van Beauty Studio Victoria. Je bent iemand die woord houdt, snel reageert en een zéér goede service verleent. De juiste mensen om je heen om het plaatje compleet te maken. Niet alleen mijn site is veranderd, huisstijl en logo zijn ook meteen aangepast. Ik kan het iedereen aan bevelen om met Michael samen te werken en als coach te hebben. Mijn dank is groot dat ik jou heb ontmoet!"
Patricia Ides
Huidcoach
Jeroen Arends

Nadat Michael van Online Precision mij als startende ondernemer benaderd had, zaten wij kort daarna al om tafel. Michael heeft in korte tijd een zeer mooie website weten te maken die zeker aan mijn verwachtingen voldoet. Voor een reële prijs maakt hij de website die bij jouw onderneming past! Personal Training Arends & Spong is Michael zeer dankbaar en raden iedereen die zoekend is naar een webdesigner aan om eens contact op te nemen met Online Precision. Michael bedankt!!

Jeroen Arends
Personal Trainer
Karen Jochems

"Al na één gesprek wist Online Precision mijn wensen voor de website te vertalen naar een heldere, moderne opzet. Ook de verdere samenwerking verliep uitstekend. De website werd keurig op tijd en binnen budget opgeleverd. Kortom: een prima partner, die ik zeker bij anderen zal aanbevelen!"

dr. Karen Jochems
Copywriter
jim bouwmeester

"Wij hebben Online precision benaderd om een nieuwe website te bouwen die past bij de huidige uitstraling van ons bedrijf. Met onze wensen is Michael gelijk aan de slag gegaan en heeft dit vertaald in een nieuwe site. Vooral door de koppeling met de social media kanalen van Jim Bouwmeester Vloeren worden de nieuwste projecten getoond op de site. Ook na het afronden van de website kunnen wij altijd met onze vragen bij Michael terecht. Samen zorgen we er zo voor dat onze site up2date blijft."

Jim Bouwmeester
Ondernemer

Eerst even kennismaken?

Heb je interesse om met ons te werken aan je website, dan plan ik graag een vrijblijvende Skype sessie met je in.
Ik begrijp dat het een grote stap is en ik wil niet dat je overhaast een beslissing maakt waar jij niks aan hebt.

Tijdens deze kennismaking kunnen we bekijken of we een juiste match zijn en jij kunt rustig al je vragen aan mij stellen.

Scroll naar top