Fase 1: strategie & blauwdruk

In deze eerste fase leggen we de basis voor de ontwikkeling van jouw website.

Tijdens deze fase gaan we aan de slag met je business concept, je ideale klant en je branding. Hierbij gaat het om jouw propositie: hoe kun jij je onderscheidend positioneren ten opzichte van je concurrentie?

Fase 2: content creatie

Aan de hand van de resultaten in de eerste fase maken wij een vertaling naar de structuur van de website in de vorm van een marketing & sales funnel.

Op basis van de geleverde structuur kan de content (video's, foto's & teksten) gemaakt worden. Bij de creatie van de content nemen wij een adviserende rol in. 

Fase 3: webdesign & development

Na realisatie van de content wordt het eerste design van de website gemaakt. Hierbij worden de resultaten uit de voorgaande fases gecombineerd tot een design die perfect aansluit bij jou, je ideale klant en je branding.

Na goedkeuring wordt de website aan de hand van korte feedback sessies geperfectioneerd. 

Fase 4: marketing tools

In deze fase worden alle technische integraties voor de website gerealiseerd. Hierbij kun je denken aan: Social Media, E-mail marketing, SEO & E-commerce. 

Fase 5: lancering & plan

Voor de lancering van de website wordt een content marketing strategie geformuleerd, zodat de website wordt ingezet om jouw business doelstellingen te realiseren. 

Na lancering van de website krijg je toegang tot de Membership website waar instructie video’s over WordPress zijn te vinden.

Werkwijze

Met elk website project doorlopen we een vast aantal stappen. We nemen je bij de hand en zorgen dat je precies weet wat je te doen staat en hoe wij jou technisch ondersteunen.

(Klik op één van de iconen om verschillende fases van een project te bekijken)

Overtuigd van onze werkwijze?

Ontdek hieronder welke websites je aan ons kunt uitbesteden.

Carolien van de Kamp
Marketing

website

We combineren onze expertise in ondernemerschap, marketing & webdesign en ontwikkelen een onderscheidende website die perfect aansluit bij jouw branding, propositie en doelgroep. 

Nina Hamburger Academy
Membership (e-learning)

website

Een membership website geeft je de mogelijkheid om een online trainingsprogramma of cursus te verkopen, zodat je meer klanten tegelijk kunt helpen en meer geld kunt verdienen. 

ILOVEYOURBRAND salespage
Sales & opt-in

one-pager

Om jouw online marketing activiteiten te ondersteunen, bouwen we unieke one-pager websites, zodat jij leads kunt genereren of je product kunt verkopen.