WordPress onderhoudscontract

Wij helpen missievolle ondernemers met het onderhoud van hun WordPress website.

Als je het onderhoud van je website bij ons onderbrengt, zorgen we dat je website beveiligd is, dat er back-ups zijn en dat alles up-to-date blijft.

Daarnaast maak je gebruik van ons WordPress Cluster Hosting platform, waardoor de snelheid van je website aanzienlijk wordt verbeterd.

Waarom WordPress onderhoud?

WordPress is een open source content management systeem (CMS). Open source betekent dat iedereen toegang heeft tot de code waarmee het is gebouwd. Het voordeel hiervan is dat WordPress altijd wordt doorontwikkeld en er partijen zijn die gratis extensies aanbieden (thema's, plugins etc.). Het nadeel hiervan is echter dat door deze snelle ontwikkelingen plugins soms niet compatibel zijn met de laatste versie van WordPress of met nieuwe versies van thema’s en/of andere plugins. Daarnaast hebben ook hackers en andere kwaadwillenden toegang tot de open source WordPress code. Zo kunnen ook zij zich blijven ontwikkelen en vinden ze steeds weer nieuwe ingangen en beveiligingslekken.

Wordpress onderhoudscontract
Wordpress helpdesk

WordPress helpdesk & database

Iedere (nieuwe) website zorgt voor veel vragen. Van kleine vragen over het aanpassen van teksten en afbeeldingen tot grotere vragen over het toevoegen van een opt-in formulier of betaalfunctie aan je website. Als wij je WordPress onderhoud doen, kun je ons mailen met je vragen. Vaak kunnen we binnen enkele minuten je vragen beantwoorden en anders zoeken we het graag voor je uit! Daarnaast hebben wij voor al onze maatwerk klanten een video database gemaakt met handleidingen voor het beheren van hun website. Als je het onderhoud van je website bij ons onderbrengt, krijg je ook toegang tot deze database. 

nieuw aanbod!

Website Care Plan

Premium hosting & onderhoud

€39,- ex BTW / per maand

 • Wordpress Cluster Hosting
 • SSL certificaat (hoofddomein)
 • Helpdesk voor je WordPress vragen
 • Support werkzaamheden (4 uur per jaar)
 • Updates van thema, plugins & WordPress
 • Beveiliging van je website
 • Back-ups van je website
 • Opschonen van database & SPAM
 • + Gratis gebruik van premium plugins (t.w.v. + €200,-)
  o.a. WP Rocket, Imagify & Gravity Forms